Translate

perjantai 17. tammikuuta 2014

Wakanan seikkailut! osa 1(sequal to `Ripped into Naruverse`) (Ripped into naruversen bonusmatskuu jossa seurataan lähinnä Wakanan seikkailuja)

A/N:heips! eipä ole tullut tehtyy postauksiii piiitkään aikaan..!(syyllisyyden pisto, olen kamala ihminen...>_<) No niin! olen viime kuukaudet rehkinyt erään keksimäni fan ficin kimpussa....Sen nimi on Ripped into naruverse ja se kertoo täysin tavallisesta lukiota käyvästä ystäväporukasta, jotka erään sattumuksen myötä päätyvät Naruto-maailmaan! Mutta enpäs paljasta siitä tämän enempää! ...koska olen kamala ihmineen^^ eli toisin sanoen tänne blogiin alkaa tipahdella siitä fan ficistä ja sen bonus materiaaleista:) laitan niitä joskus myöhemmin wattpad-tililleni enkuksi...kunhan jaksan kääntää^^


tarinaan>>Sen jlk kun Akatsuki oli kidnapannut Wakanan.-- Timeskip pari kk(siis alkaen siitä kun se vajosi koomaan)--
Koko Akatsuki Wakanaa(+mahd Zetsu) lukuun ottamatta oli tehtäviä suorittamassa eli toisin sanoenhäntäpetojen perässä. Edellisessä tehtävässään Wakana oli loukannut itsensä ja saanut syvän haavan vasempaan reiteensä.  Wakana oli onnistunut livahtamaan Akatsukin päämajasta/piilopaikasta. Hän juoksi, juoksi ja juoksi yrittäen olla välittämättä hänen kipeästä haavastaan, kivusta/tunteesta kun hänen Kakuzun ompelemat tikkinsä alkoivat repeillä.* Huoh Huoh  Huoh huuh... Maisemista päätellen hän oli jossain Hiekan kylän lähistöllä. Hän tajusi näyttävänsä hyvin epäilyttävältä joten hän heitti järveen jonne se alkoi pian upota. Onneksi hänellä oli  musta perustoppi viitan alla. Hän heitti Akatsuki-sormuksensa järven pohjaan. Kun hän oli enää muutaman(esim 3-4km) km päässä hiekan kylästä hän tunsi nykäisyn vatsassaaan. Ei!! Ei nyt!! Hän kirosi mielessään lyyhistyessään/vajotessaan polvilleen keskelle aavikon/monen kilometrin kattavaa aukiota, jossa maa oli halkeillutta.  Seuraavalle/lähimmälle lammelle oli 5km ja se oli aivan Akatsukin päämajan vieressä. Hän piteli vatsaansa ja maisema alkoi kieppua hänen silmissään.
Missä mä olen? Hän ajatteli nähdessään sinistä ja oranssia/punaista. Hän seisoi vedessä, hänen nilkkansa olivat märät sillä hän meinasi upota pinnan alle kunnes sai kerättyä chakraa jalkapohjiinsa. Vihdoin seistessään vakaasti pinnalla Hän näki kahden 10v pojan juoksemassa toisiaan kohti. Toisella kädessään chidori(samanlainen kuin Kakashilla) ja toisen kädessä riippui pyörivä pyörremyrsky pallon muodossa. Hätkähdyttävintä kumminkin oli että pojista toinen, vaaleahiuksinen oli orassin/punaisen ketun hahmon ottaneen chakran ympäröimä. Yrittäen olla välittämättä Tuosta kylmästä punaisesta chakrasta hän alkoi huutaa pojille saadakseen heidän huomionsa kiinnitettyä, saadakseen heidät lopettamaan. Ei reaktiota. Hän turhautui ja juoksi poikien väliin ja huusi "Lopettakaa!". Hänen keuhkonsa lävistettiin chidorilla ja hänen toinen olkapäänsä sai osuman rasenganista. Hän yskäisi verta heikosti tummahiuksisen pojan kasvoille. Sitten hänen olkapäähänsä tartuttiin. Taijutsu alkoi huutaa vaaleahiuksisen pojan punaisen polttavan chakran tartuttua häntä olkapäästä, upottavan kyntensä siihen ja sitten heittävän tytön olkansa yli. Wakana lensi päin kallioseinämää, törmäsi siihen, menetti tajunsa ja vajosi veteen, pinnan alle. 
Tytön veltto keho vajosi joen pohjaan ja alkoi vähän ajan kuluttua pikkuhiljaa nousta kohti pintaa. Pinnalle noustuaan tyttö pärskäisi vettä. Hän kompuroi kivikkoiselle, kovalle maalle. Hän ei saanut henkeä. Aina kun hän yritti vetää happea keuhkoihinsa hän pärskäytti vettä keuhkoistaan. Hän alkoi panikoida. Hän pärskäytti viimeiset vedet keuhkoistaan maassa tajuttomana makaavan vaaleahiuksisen pojan päälle. Hänen  huohottaessaan hän alkoi ihmetellä missä toinen poika oli. Hän näki silmäkulmastaan tumman hahmon kävelevän heikosti kohti metsän rajaa. Hän läiti pojan perään. Pian hän jo juoksi. Hän oli puolessa välissä matkaa pojan luo kun hän joutui hidastamaan hölkkään. Vaikka hänen staminansa(kestävyyskuntonsa) oli kohentunut huomattavasti hänen liityttyään Akatsukiin siitä ei ollut paljon hyötyä nyt kun hänen vasemman reitensä tikit olivat revenneet rasituksesta ja hänen keuhkonsa lävistettyinä Chidorista. Wakana*huohottaen"Odota..! Hei! Odota...! Älä lähde! Minne sä olet oikein menossa?! Entä sun kaveri?!" Hän sanoi kompuroiden samalla pojan perään/perässä. Hän kompastui puun juureen ja lensi vatsalleen Sasuken viereen/eteen. Hän yskäisi verta maahan. Wakana" minne sä olet menossa?? " kauhukseen hän kuuli pojan vastaavan "Orochimarun luo, hakemaan voimaa. " Wakaan" ei!! Älä!! Hän ei aio auttaa sinua!! Hän haluaa vain kehosi!! Jos lähdet sinne teet elämäsi suurimman virheen!! Palaa takaisin kylääsi kaverisi kanssa. Taijutsu yritti jalat vapisten nousta seisomaan mutta lyyhistyi takaisin maahan. Hän tunsi itseään arviolta 8 vuotta nuoremmat pojan nostavan hänet kevyesti käsivarsilleen, ilmaan kuin se ei vaatisi sen kovempia ponnisteluja.  Hän oli hyvin väsynyt...hänen kehonsa joka kolkkaa särki...hän alkoi kadottaa tunnon kehostaan ja hän vajosi pimeyteen/pimeys kietoutui hänen ympärilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti