Translate

torstai 5. joulukuuta 2013

The Big Bad Snake part 2

Sanastoa: Onii-chan=isoveli, onee-chan=iso-sisko.

Itachi meni auttamaan häntäpedon sinetöinnissä. Kun häntäpeto oli sinetöity muut Akatsukin jäsenet jättivät pojan makaamaan maahan, luolan lattialle ja suuntasivat huoneisiinsa. Paikalla olivat enää Akatsukin johtaja Pain, Itachi ja luolan lattialla voimattomana makaava pkkupoika. Pain: " Itachi, sinun pitäisi varmaan palata pian kylääsi ennen kuin kukaan alkaa epäillä mitään. Voisitko hävittää ruumiin matkallasi?" Itachi:" kyllä..olet varmaankin oikeassa. Minun on parasta palata kylääni ennen kuin kukaan alkaa epäillä mitään. Ja hyvä on jos nyt kerran vaadit."

Parin vuoden kuluttua:(Sasuke 10v,Itachi 12v,Naruto 5v.) Sasuke ja Naruto ovat harjoittelemassa metsässä, Konohan rajalla/lähellä Konohan rajaa. Oli ehtinyt kulua vain puoli tuntia siitä kun Sasuke oli käskenyt narutoa pysyttelemään lähettyvillä ja nyt hän oli kadonnut! Sasuke alkoi huolestua samalla kun hän alkoi  raivostua lisää ja lisää. Miksei se ärsyttävä hölmö pikku kakara voinut totella edes pientä pyyntöä/käskyä! ajatteli Sasuke tuohtuneena ja huolestuneena. Sasuke alkoi huutaa Naruton perään. "Naruto!! Naruto! Missä olet? Nyt ei leikitä piilosta; joten tule esiin! Narutoo!!!" Sasuke alkoi käydä epätoivoiseksi, sillä vastausta ei kuulunut. ---flasback-- Sasuke: "Ja Naruto,mui--" Naruto:" niin mitä?" keskeyttäen Sasuken lauseen ja hymyillen suloisesti. Sasuke: "älä keskeytä muita ihmisiä heidän puhuessaan, onko selvä ?" mulkoillen samalla vihaisena/raivostuneena Narutoa. Naruto vedet silmissä sillä säikähti Sasukea: " okei.." Sasuke: "...Äläkä lähde harhailemaan kauas metsään. Sillä en jaksa lähteä etsimään sinua metsiköstä. Onko selvä?" Naruto:" Selvä,onii-chan!" yhtä pirteänä kuin yleensäkin. --flashnackin loppu--

Samaan aikaan syvemmällä metsikössä, samalla metsäaukealla jolla pari vuotta aiemmin Akatsuki oli kidnapannut Naruton. Hetkonen! Miksi tämä paikka vaikuttaa jotenkin tutulta..? Aivan kuin olisin käynyt/ollut täällä joskus ennenkin... Naruto ajateli.

1 kommentti:

  1. Teen tähän nopeasti jatkoa. Oli tosi mielenkiintoinen.. Eli jatkoa odottelen..

    VastaaPoista