Translate

maanantai 2. joulukuuta 2013

The big bad snake

//Hei kaikki! Anteeksi etten ole päivittänyt tosi pitkään aikaan! tämä on ensimmmäinen tekemäni doujinshi joten olettehan lempeitä minulle. tiedän että se on täynnä kirjoitusvirheitä ja että juoni on hieman poukkoileva ja silleen mutta päivitän tästä jossain vaiheessa parannellun version.// Naruto doujinshi, tarinan hahmot kuuluvat niiden luojalle Masashi Kishimotolle. Vain tarina on minun itse keksimäni. Genre:shounen. Hahmot ja iät:Naruto 3-4v. Sasuke 8v. Itachi 10-11v.//

Sasuke ja Itachi ovat metsällä metsästä jättimäisiä villisikoja, kun...! Yhtäkkiä kuuluu lehtien rapinaa ja oksien katkeilun ääniä... ja juoksemisen ääniä ja väsynyttä puuskutusta... sitten ilmaa halkoivat huudot ja villisiat pääsivät pakoon.
Ja sitten he kuulivat huudon: "Auttakaa mua!" Pieni lapsi juoksee kiireessä pakoon Akatsukia. Pikku lapsi huutaa: "joku kiltti auttakaa minua! Joku kiltti! puuh...huuh...Eiiii! Älkää tehkö tätä minulle!" Pikkulapsi huutaa epätoivoissaan,sillä Akatsuki sai hänet kiinni.

Sasuke ja Itachi samaan ääneen:" Mitä tuo oli? Käydään selvittämässä. Sasuke ja Itachi saapuvat puiden ympäröimälle pienelle metsäaukiolla. Puista he tarkkailevat hiljaa metsäaukion tapahtumia. Alhaalla metsäaukiolla he näkevät Akatsukin jäsenten piirittäneen pienen noin 3-4 vuotiaan pojan. Ennen kuin Itachi ja Sasuke ehtivät tehdä mitään eräs Akatsukin jäsenistä syöksyy pikkupoikaa kohti ja nappaa hänestä kiinni. Pikkupoika ei ehdi rimpuilla kauaa kun hänet jo kolkataan tajuttomaksi. Akatsuki häipyy silmänräpäyksessä pikkupoika mukanaan. Itachi ja Sasuke palaavat tyhjin käsin kotiin. He miettivät mitäköhän pikkupojalle tapahtui ja miksi Akatsuki halusi napata hänet. Itachi päätti lähteä yksin selvittämään asiaa, sillä Akatsukin jäljittäminen on aivan liian vaarallista 8 vuotiaalle Sasukelle. Itachi kosketti sormellaan Sasuken otsaa ja sanoi hänelle etsivänsä pikkupojan käsiinsä ja vievänsä hänet turvaan. Rakastavansa häntä ja tulevansa kyllä takaisin. Sasuke: " Isoveli..odota..!" Mutta Itachi oli jo ehtinyt kadota metsään.

Pian Itachi oli palannut metsäaukiolle ja lähti siihen suuntaan mihin Akatsuki oli kadonnut pikkupojan kanssa. Hän löysi Akatsukin HQ:n. Onneksi Itachi oli Uchihan agentti ja työskenteli Akatsukissa voidakseen raportoida heidän aikeistaan Uchihalle. Itachi pääsi ongelmitta sisään Akatsukin päämajaan. Järkytyksekseen hän sai huomata aiemmin näkemänsä pikkupojan olevan jinchuuriki, jonka voimia muut Akatsukin jäsenet olivat sinetöimässä. Lapsi näytti pahoin kärsineeltä ja olevansa kuolemaisillaan. Itachi sai vain vaivoin pidettyä kasvoillaan tutun ilmeettömän ilmeensä. Vaikka poika olikin jinchuuriki hän ei voinut käsittää kuinka kukaan voisi tehdä tuollaista pienelle lapselle! Tähän asti yksikään jinchuuriki ei ollut selvinnyt hengissä häntäpedon voimien sinetöinnistä. Paikalla olivat enää Akatsukin johtaja Pain, Itachi ja luolan lattialla voimattomana makaava pkkupoika. Pain: " Itachi, sinun pitäisi varmaan palata pian kylääsi ennen kuin kukaan alkaa epäillä mitään. Voisitko hävittää ruumiin matkallasi?" Itachi:" kyllä..olet varmaankin oikeassa. Minun on parasta palata kylääni ennen kuin kukaan alkaa epäillä mitään. Ja hyvä on jos nyt kerran vaadit."

Itachi meni auttamaan häntäpedon sinetöinnissä. Kun häntäpeto oli sinetöity muut Akatsukin jäsenet jättivät pojan makaamaan maahan, luolan lattialle ja suuntasivat huoneisiinsa. Paikalla olivat enää Akatsukin johtaja Pain, Itachi ja luolan lattialla voimattomana makaava pkkupoika. Pain: " Itachi, sinun pitäisi varmaan palata pian kylääsi ennen kuin kukaan alkaa epäillä mitään. Voisitko hävittää ruumiin matkallasi?" Itachi:" kyllä..olet varmaankin oikeassa. Minun on parasta palata kylääni ennen kuin kukaan alkaa epäillä mitään. Ja hyvä on jos nyt kerran vaadit."//tää jää nyt tällee aika pahasti kesken kun lähden Aplicoon venyttelemään.  Yritän päivittää mahdollisimman pian. C`ya!//

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti