Translate

perjantai 14. helmikuuta 2014

Ripped Into Naruverse Ystävän päivä spessu osa 2

A/N: en nyt jaksa laittaa hahmojen tietoja laitan ne joskus myöhemmin joko tänne ja/ tai wattpadiin. Tuulielementti. minitornado on itse keksimäni tekniikka Chikalle ja en tiedä onko sellaista sarjassa oikeasti olemassa.
                                Kakashi x Chika(oc)

                            Harjoittelua 

Chika piteli vasemmalla kädellä oikeaa rannettaan ja keskitti chakraa oikealle kämmenelle. Pian hänen kämmenelleen ilmestyi pieni tornado. Kakashi " Hei Chika. Olen alkanut viimein todella tykätä sinusta." Chika "eh?",kaatuu peffalleen puupölkylle. "AAAAAIH!"(a/n: ahhahaha ;D8poolen kamaölaa kun nauran vaikka olen itse ihan samnalainen kuin Chika, ....sweatdrop.^^) "oletko kunnossa?" kakashi kysyy huolestuneena.

Chika "EN! LOPETA! ÄLÄ TULE LÄHEMMÄKSI!! tekniikkkanikin meni mönkään takiasi!!" Kakashi "oh, en tarkoottanut sitä sillä tavalla...."kävelee lähemmäs. Chika "EEEEI!!!! ÄLÄ TULE LÄHEMMÄS!!!" panikoi vedet silmissä. GRAB. Kakashi "sainpas sinut kiinni." silmähymy, hihittää. "nyt minun täytyy rangaista sinua kun juoksentelit tuolla lailla." evil smirk. Chika paniikki äänesssään "m--mi---mitä? ra-rangaistus?!?!" Kakashi "jep,okei mennään." hihittäen. Pikasiirtyvät jonnekin.

                       Rangaistus
(kaverini idea)
Kakashi ja Chika saapuivat Ichiraku ramen kojulle savutuprun tuomana. "Häh...? Miksi täällä...?" kysyi Chika. "Rangaistuksesi:saat syödä ruokaa niin kauan ja paljon kuin minä haluan, ja vieläpä tietty  ruoka." Kakashi sanoi luoden silmähymyn tytölle.

                                .

                               .

                              .

"Mitä!? Järjetön rangaistus!" huudahti Chika ravistaen päätään vimmatusti idealle että hän täyttäisi itsensä kuoliaaksi.

(mun idea) Kakashin syötyä ihan järjettömän paljon ja pakotettuaan Chika syömään aivan yhtä paljon. Chika "ahh...mun vatsa....mä en ole koskaan syönyt/joutunut syömään näin paljon." kävelee penkin luo ja alkaa maata siinä vatsaansa pidellen. Poika kävelee saman penkin luo, nostaa tytön päätä, istahtaa penkille alas ja laskee tytön pään syliinsä. Alkaa pörröttää tytön hiuksia ja hymyilllä.

Chika "Miksi rankaisit minua näin?" Kakashi `nyt hän ei enää jaksa paeta ja vältellä minua.`Kakashi "Rakastan sinua." Chika nukkuu sikeästi. Kakashi anime vein otsallaan `kuuntelisit kun sinulle puhutaan...!.......hän näyttää niin suloiselta ja viattomalta nukkuessaan....<3..`

A/N:tiedän että teksti on täynnä kirjoitusvirheitä. Anteeksi! sobs. Olen rättiväsynytsillä flunssa-aalto ilmeisesti jälleen tulossa: ugh...=_= Mutta yritän silti jaksaa kirjoittaa fan ficciä sillä tönäänhän on ystävänpäivä ja minulla on vrm 5 milj ficciä jotka sopisivat ystävänpvä spessuuun! niitä on vain liikaa...en jaksa kirjoittaa....Korjaan/parantelen näitä tekstejä myöhemmin!! hyvin päättäväisenä.
.......jeah,jeah ihan kuin niin muka todella kävisi. TONK(sain alasimesta/isosta kivestä päähämn)...totta,olen vain niin laiska että se lopulta varmaan taas unohtuu.sweatdrop.^^ehheheh. wattpadista löytää kans tekemiäni ficcejä.....ja kaverini(osa samohja kuin täällä osa eri) joten käykää tsekkaamassa nekin. tiedän että niitä ei ole paljon....sweatdrop. olen newbie siellä ja aloitin vasta pari vkoa/kk sitten(kadottanut täysin ajantajun^^) mutta yritän lisätä niitä sinne ja lukijoiden lisääntyminen yms kannustaisi mukavasti. käyttäjätili on: duckbuttsasugay
tiedän tiedän että käyttäjänimeni on ihana^^

Moi moi! mukavaa viikonloppua ja hiihtolomaa vaan kaikille! yritän kirjoittaa vielä lisää ficciä....siiis jos jaksan ja jos mua ei häädetä koneelta ja ainakin vika on hyvin todennäköisytä.^¨

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti